Универзитет Св. Кирил и Методиј
Факултет за електротехника и инфомациски технологии
Институт за телекомуникации

 мапа на сајтот         контакт МК  EN fb   
Text footer
 

04.05.2012 Проф д-р Тони Јаневски е добитник на државната награда за наука „Гоце Делчев“

Проф. д-р Тони Јаневски, челен на Институтот за телекомуникации при ФЕИТ, е добитник на Државната награда за наука „Гоце Делчев“. проф. Јаневски наградата ја добил за неговата книга „Комутациај и рутирање“. Наградата денес беше доделена во просториите на Македонската академија за науки и уметности. Повеќе за целиот настан можете да прочитате тука.  

 УКИМ

 ФЕИТ

 МОН

 ЕТАИ


IEEE ComSoc
Macedonia
 
 

 Агенција за електронски комуникации

 ITU

ETSI

IEEE  

ComSoc