Универзитет Св. Кирил и Методиј
Факултет за електротехника и инфомациски технологии
Институт за телекомуникации

 мапа на сајтот         контакт МК  EN fb   
Text footer
 

20.04.2013 Отворен ден на ФЕИТ

На 20.04.2013 во рамките на Отворениот ден на ФЕИТ, Институот за телекомуникации ширум ќе ги отвори своите порти и на заинтересираните матуранти ќе им ја презентира студиска програма Телекомуникации и информациско инженерство

Повелете нема да зажалите! 

Имајте ФЕИТ, студирајте Телекомуникации и информацикo инженерство!

 УКИМ

 ФЕИТ

 МОН

 ЕТАИ


IEEE ComSoc
Macedonia
 
 

 Агенција за електронски комуникации

 ITU

ETSI

IEEE  

ComSoc