FutureComNet2016 

 

 

 

3-тата работилница од областа на телекомуникациите FutureComNet 2016 ќе се одржи на 12 мај 2016 година во Скопје, Македонија по иницијатива и во организација на Институтот за телекомуникации (ИТК) при Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ), Скопје.

 

FitireComNet има за цел да ги спои сите релевантни фактори од академијата, индустријата, телеком операторите, компаниите ирегулаторните тела да дискутираат и разменуваат идеи во широката област на телекомуникациите.

На работилницата, пленарни предавања ќе одржат еминентни предавачи од академијата.

 

Локација: ФЕИТ/ИТК, Руѓер Бошковиќ бр. 18 1000 Скопје, Македонија

 

Време: 09:00-12:30

 

http://tk.feit.ukim.edu.mk/

http://www.feit.ukim.edu.mk/

 

 

 

 

         logo_mk MK|EN logo_gb

Поддржано од Одделот за телекомуникации при македонската ИЕЕЕ секција
ComSoc