Универзитет Св. Кирил и Методиј
Факултет за електротехника и инфомациски технологии
Институт за телекомуникации

 мапа на сајтот         контакт МК  EN fb   
Text footer
 

24.09.2013 Предавање на проф. Алберто Леон-Гарсија

Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме на предавањето на професор Алберто Леон-Гарсија на тема "Robust Flow Assignment in Green Networks".

Проф. Гарсија доаѓа од Универзитетото во Торонто, Канада и е познат на нашата стучната јавност по книгите кои се изучуваат на студиските програми што ги покрива Институтот за телекомуникации.

Предавањето ќе се оджи на 24.09.2013, во салата за конференции на ФЕИТ, со почеток во 10:00 часот.

Тука можете да го преземете резимето на предавањето и  кусата биографија на проф. Гарсија. 

 УКИМ

 ФЕИТ

 МОН

 ЕТАИ


IEEE ComSoc
Macedonia
 
 

 Агенција за електронски комуникации

 ITU

ETSI

IEEE  

ComSoc