Универзитет Св. Кирил и Методиј
Факултет за електротехника и инфомациски технологии
Институт за телекомуникации

 мапа на сајтот         контакт МК  EN fb   
Text footer
 

17.09.2012 - Доделување индекси на новите студенти на студиската програма Телекомуникации и информациско инженерство

Денес во просториите на Институтот за телекомуникации беа доделни индексите на новата генерација студенти кои се одлучија своето образование да го продолжат на студиската програма Телекомуникации и информациско инженерство.

Во име на членовите на Институтот за телекоумикации бруцошите ги поздрави раководителот на Институтот проф. д-р Лилјана Гавриловска.

Сликите поставени подолу на странава ќе ви ја доловат атмосферата од доделувањето на индексите. 

  • ТКИИ
  • ТКИИ
  • ТКИИ
  • ТКИИ
  • ТКИИ

Уште еднаш Институтот на телекомуникации им го честита почетокот на новата година на сите студенти на ФЕИТ и им посакува успех во студирањето. 

 УКИМ

 ФЕИТ

 МОН

 ЕТАИ


IEEE ComSoc
Macedonia
 
 

 Агенција за електронски комуникации

 ITU

ETSI

IEEE  

ComSoc